DIVERSE TAXIVERVOER

Straattaxi

Taxibedrijf Janssen en Janssen is gedurende 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Uiteraard bepaalt u het vertrekpunt en bestemming. Voor alle soorten vervoer kan de straattaxi geboekt worden. Dit kan bijvoorbeeld variëren van een avondje uit of een familiebezoek tot vervoer naar het station of een middagje winkelen. Onze taxi’s kunnen 1-4 personen vervoeren, voor het vervoer van grotere groepen hebben wij de beschikking over meerdere bussen t/m 8 personen. De taximeter die door de chauffeur aangezet wordt op moment van instappen geeft eenmaal op de plaats van bestemming het te betalen bedrag aan. Taxibedrijf Janssen en Janssen zorgt er voor dat u aangenaam, tijdig en veilig vervoerd wordt.

Rolstoelvervoer

Taxibedrijf Janssen en Janssen biedt ook vervoersmogelijkheden speciaal voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Voor rolstoelgebruikers beschikken wij over speciaal aangepaste taxi’s en busjes waarmee alle soorten rolstoelen en hun gebruikers veilig kunnen worden vervoerd. Rolstoelvervoer stelt ook extra eisen aan de chauffeurs wat betreft rijgedrag, communicatie of het bieden van zorg. De chauffeurs die het rolstoelvervoer voor hun rekening nemen, zijn hiertoe speciaal gediplomeerd.

Luchthavenvervoer

Een vakantiegevoel vanaf het moment dat u de voordeur achter u dicht trekt? Geen stress, maar lekker ontspannen op reis.
Bij Taxi Janssen & Janssen bent u aan het juiste adres voor voordelig luchthavenvervoer.

Ook bij uw terugkomst staat uw chauffeur op u te wachten bij het meetingpoint (STA balie) in de aankomsthal. Wij volgen vooraf uw landingstijd via internet zodat u er zeker van kunt zijn dat uw chauffeur op tijd is om u weer veilig thuis te brengen.

Wij kunnen u naar elke gewenste luchthaven vervoeren zoals:
– Eindhoven Airport                                 – Charleroi
– Schiphol                                                  – Düsseldorf
– Rotterdam Airport                                 – Keulen
– Maastricht Airport                                 – Frankfurt
– Weeze/Niederrhein                               – Enz.
– Brussel Zaventem

Tarieven naar Eindhoven Airport: 

Oisterwijk > Eindhoven Airport = €60,- 
Heukelom > Eindhoven Airport = €60,- 
Moergestel > Eindhoven Airport = €58,50  

Overige op aanvraag.
Neem contact op met ons om een rit te boeken.